Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Bascalie Online

 
 

Acasa

Bine ai venit la o partida de Bashcalie pe Net

 Bine ai venit ! In cazul in care te incadrezi in urmatoarele categorii de persoane, ai face mai bine sa iesi de aici: popa (preot), maicuta de manastire, fata mare care nu a auzit de madular, mironosita, persoana careia i se poate provoca usor greata, copil sub 12 ani care nu e initiat inca in realitatea dura a vietii, profesor sau invatator, persoana care nu suporta limbajul vulgar (adica limbajul nostru de zi cu zi), ipocrit care vrea sa fie un sfant dar se freaca in cur...si ar mai fi cateva insa nu ma apuc sa le insir aici chiar pe toate.

In general, daca nu suporti injuraturile, limbajul omului de rand, nu prea ai ce cauta aici...sau intra totusi pentru a te convinge.

Acest site este facut suta la suta la mishto, din dorinta noastra de a face mishto de orcine si de orice, si este facut din plictiseala...adica nu prea aveam ce face. Incercam sa abordam cateva subiecte arzatoare si sa facem cat mai multa bashcalie de ele. Site-ul este total impotriva prostiei, fitzelor si fitzosilor, chichiului, ipocriziei...si bine-inteles a plictiselii. Daca nu vei fi de acord cu parerile noastre din anumite articole, e dreptul tau...nu e nici o problema. Lasi un comentariu si poti sa ne injuri, sa ne critici sa comentezi articolele, bancurile si in general continutul site-ului...suportam orice.

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one